"Hoe mooi": Mathias Sercu maakt prachtig nieuws bekend na verschrikkelijk jaar Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Hoe mooi": Mathias Sercu maakt prachtig nieuws bekend na verschrikkelijk jaar

"Hoe mooi": Mathias Sercu maakt prachtig nieuws bekend na verschrikkelijk jaar

Het zijn ongelooflijk moeilijke tijden voor Mathias Sercu. Bij zijn zoon Tore, amper 24 jaar, werd een agressieve kanker vastgesteld, die niet meer te genezen is. Ook Mathias' broer Sam vecht tegen de vreselijke ziekte. Maar nu heeft de acteur eindelijk een lichtpuntje, een reden om te vieren.

In augustus stortte Mathias’ wereld volledig in elkaar toen hij te horen kreeg dat zijn 24-jarige zoon niet meer zal genezen van de kanker waartegen hij vecht. Bij Tore werd een dubbele kanker vastgesteld. Ondanks deze zware klap laten Mathias en zijn gezin hun hoofden niet hangen. En genieten ze nog meer van de mooie momenten.

Zoals gisteren bijvoorbeeld, dan vierden Mathias en zijn vrouw Ilse dat ze elkaar 29 jaar geleden het jawoord gaven. “29 jaar geleden in het huwelijksbootje gestapt met dit prachtmensje”, schrijft de ‘Chantal’-acteur op Instagram bij een kiekje uit de oude doos van hun grote dag. “Af en toe wat stuurloos, het ene moment al woeliger water dan het andere, dan eens ik aan ’t roer, dan weer zij, maar kijk, nog altijd samen en steeds liever. Op naar de volgende 29”, rondt hij zijn prachtige boodschap af. Op weg naar hun parelen bruiloft dus!

Voorbeeldkoppel

“Proficiat voor jullie beiden”, “Wat een ontzettend lieve woorden, gefeliciteerd!”, “Zo moet een huwelijk zijn”, “Nog heel veel liefdevolle jaren erbij!”, “Hoe schoon is dat, alle geluk nog samen” en “Jullie zijn een sterk koppel”, klinken de vertederde reacties. “Mijn voorbeeld!”, reageert ook actrice Lize Feryn met een hartje.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws