Jinnih Beels na exit in 'Expeditie Groenland' in de problemen: Dit is er gebeurd Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jinnih Beels na exit in 'Expeditie Groenland' in de problemen: Dit is er gebeurd

Jinnih Beels na exit in 'Expeditie Groenland' in de problemen: Dit is er gebeurd

Jinnih Beels (47) deed mee aan 'Expeditie Groenland'. Een pittige uitdaging waarbij kandidaten 164 kilometer afleggen door Groenland, met temperaturen van -20 tot -40 graden. En dat allemaal met een slee en een tent waarin ze overnachten.

Uiteraard werden de BV's hierbij wel goed begeleid door experts. Jinnih Beels besloot de uitdaging aan te gaan, maar kwam daar tijdens de reis al snel op terug, tot grote verbazing en teleurstelling bij haar medekandidaten.

"Ik voelde me een egoïst als ik deze uitdaging zou verderzetten", aldus Jinnih, schepen van Onderwijs en Jeugd in Antwerpen, in HLN. "Dat mentale aspect... dat kan je niet inschatten voor je eraan begint."

Hoewel ze de expeditie stop zette omdat ze sneller naar huis wou, is dat in realiteit niet gelukt. "Ik ben uit het programma gestapt omdat ik mijn gezin miste. Weet je wat nog het grappigste was aan mijn verhaal? Eenmaal ik beslist had om de expeditie te verlaten, heeft het nog een week geduurd voor ik weer thuis was."

"Omdat de weersomstandigheden zo slecht waren, kon het vliegtuig niet eerder opstijgen. Omdat ik contact had met mijn man en zoon vond ik het niet verschrikkelijk. Maar uiteindelijk heb ik Groenland pas verlaten op een zucht van de andere expeditieleden, die twee dagen later op het eindpunt waren."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws