Jiri uit 'Blind Getrouwd' onthult pikante details over eerste keer met Florence Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jiri uit 'Blind Getrouwd' onthult pikante details over eerste keer met Florence

Jiri uit 'Blind Getrouwd' onthult pikante details over eerste keer met Florence

Het was misschien wel één van de grootste verrassingen van dit ‘Blind Getrouwd’-seizoen: Jiri en Florence, ‘de slakjes van de hoop’, bleven toch getrouwd. Maar met seks hebben ze bewust lang gewacht. Het koppeltje klapt nu uit het bed in Story.

Voor de trouwe kijker was het bijna een uitgemaakte zaak. Florence was niet aangetrokken tot Jiri, dus er was weinig kans op slagen. Maar een ‘nee’ was voor haar nooit een optie. Daarvoor zag ze te veel potentieel in hun relatie. En ze lijkt gelijk te hebben ook. Het koppeltje is een aantal maanden én enkele intieme stappen later nog steeds gelukkig getrouwd.

“Tijdens de opnames zijn we niet intiem geweest, dat had ik voor mezelf vooraf uitgemaakt”, vertelt Florence in het weekblad. Bovendien heeft ze gevoelens nodig om intimiteit op te zoeken. En gelukkig was er na de opnames al snel sprake van vlinders, én aantrekkingskracht. Waar Florence voor de kijker soms als een “seut” overkwam, wil ze nu alle misverstanden de wereld uithelpen.

“Ik kan jullie verzekeren dat ik niet saai ben in bed. Zodra er gevoelens zijn, ben ik ongeremd”, geeft ze stiekem toe. En dat kan Jiri glunderend bevestigen. “Ze ligt niet als een zeester in bed. Stille waters hebben diepe gronden”, lacht hij. "Ik heb vertrouwen nodig. Het heeft geloond om te wachten tot we er allebei klaar voor waren", voegt Florence er tevreden aan toe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws