Joke Emmers en haar vriend Visjal kondigen heuglijk nieuws aan over volgende stap Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Joke Emmers en haar vriend Visjal kondigen heuglijk nieuws aan over volgende stap

Joke Emmers en haar vriend Visjal kondigen heuglijk nieuws aan over volgende stap

Joke Emmers, die je onder andere kan kennen van ‘Beau Séjour’, ‘Billie vs Benjamin’ en ‘Loslopend wild’, en haar vriend Visjal vierden eerder dit jaar dat ze al twee jaar gelukkig samen zijn. Maar nu komt het koppetje opnieuw met groot nieuws naar buiten.

In 2021 vond Joke Emmers de liefde bij haar vriend Visjal. “Hij werd in volle coronaperiode de huisgenoot van een goede vriend van mij en zo hebben we elkaar héél toevallig ontmoet. Visjal was ineens daar en het klikte meteen”, vertelde de 33-jarige actrice toen in Dag Allemaal. “Wij zijn twee gelijkgestemde zielen en lachen heel wat af samen.”

“Ik was al vergeten hoe het voelt om verliefd te zijn. Dat die liefde dan ook nog beantwoord wordt, is pas echt zálig”, klonk Joke toen smoorverliefd. En dat gevoel is duidelijk nog niet weggeëbd. Onlangs vierde het koppeltje nog hun tweejarige jubileum. “2 jaar en 2 dagen pret”, liet de actrice weten op Instagram. Maar nu hebben Joke en Visjal opnieuw iets bijzonders te vieren.

Renoveren

De twee nemen binnenkort namelijk hun intrek in hun gloednieuwe liefdesnestje. Het koppel is serieus aan het renoveren geslagen. “Verbouwen, deel 1”, schrijft Joke op haar Instagramverhaal bij een foto van haar wederhelft. En dat ziet er ongeveer zo uit (zie hieronder). Van de oorspronkelijke vloer blijft in ieder geval al niet veel meer over.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws