Julia Boschman van K3 drukt zich verrassend uit over Metejoor: "Heb er veel lol aan gehad"

230421metejoorjuliaboschmaninstagram
Vorige zomer deden heel wat geruchten de ronde dat Julia Boschman en Metejoor een affaire hadden tijdens ‘The Voice Kids’. Die roddels laaiden na ‘Liefde voor Muziek’ weer hoog op, toen uitlekte dat ze blijkbaar ook daar niet aan elkaar konden weerstaan. Julia Boscham gaat daar zo op haar eigen manier mee om.
Of de roddels kloppen of niet, zullen we wellicht nooit zeker weten. Wat we wel weten, is dat ze er bij Metejoor stevig ingehakt hebben. “Ik kreeg haatberichten, mensen staken mijn cd in brand en we werden gevolgd door mensen die ons fotografeerden en filmden. Griezelig!”, vertelt hij daarover in zijn docureeks ‘Met de Joris’. Zo durfde de zanger zelfs het podium niet meer op. “Ik dacht dat mensen mij gingen uitschelden en bier naar mijn hoofd zouden gooien.”
Julia daarentegen had precies wat minder last van al dat geroddel. “Ik maak me daar niet druk om, omdat ik zelf weet hoe het zit”, zei de blondine onlangs in Gazet van Antwerpen. “De mensen die de waarheid moeten weten, weten de waarheid. Laat de rest dan maar denken wat ze wil.” Bovendien stak de zangeres samen met haar mede-K3’tjes de draak met de geruchten in ‘Liefde voor Muziek’ - ze zong “Snelle is niet altijd beter, een Metejoor niet altijd heter” -, het meest besproken moment uit het voorbije seizoen.

Lol gehad

“Weet je, je kan er maar beter om lachen met z'n allen”, reageert de Nederlandse daarop in Dag Allemaal. “Ik vond het zelf in zekere zin ook wel leuk, er hing zoiets negatiefs rond die gemene roddel... Eerst dacht ik: 'Oei, moet ik dat wel doen?' Maar dan: 'Kom maar op, prima, de mensen gaan erom lachen’”, denkt het K3’tje erover. “En ik heb er zelf ook veel lol aan gehad.”