K3'tje maakt heuglijk nieuws bekend: "Binnenkort met ons drie" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

K3'tje maakt heuglijk nieuws bekend: "Binnenkort met ons drie"

K3'tje maakt heuglijk nieuws bekend: "Binnenkort met ons drie"

2023 belooft een topjaar te worden voor de meisjes van K3. Onlangs brachten ze nog hun nieuwste album ‘Vleugels’ uit, binnenkort doorkruisen Hanne, Marthe en Julia heel Vlaanderen en Nederland met hun bijhorende theatertour. Maar eerst laat K3 heuglijk nieuws op de wereld los.

Op 14 november is Hanne Verbruggen voor de eerste keer mama geworden. Zij en haar vriend Jorn mochten een zoontje, Julien, verwelkomen. Daardoor kon het K3’tje even niet naast Marthe De Pillecyn en Julia Boschman op het podium schitteren, maar nam ‘K2 zoekt K3’-finaliste Diede van den Heuvel tijdelijk haar plekje in.

Tot Hanne terug is, stomen Marthe en Julia zich nog even met z’n tweetjes klaar voor hun gloednieuwe show, waar ze eindelijk weer als vanouds met zijn drietjes de pannen van het dak zullen zingen. “Handen hoog! Want over exact dertig dagen spelen we onze allereerste ‘Vleugels’-show”, schreven de K3’tjes onlangs op hun Instagramaccount.

Op 25 februari mag het publiek Hanne weer verwelkomen, Marthe en Julia moeten gelukkig niet meer zo lang wachten. Julia plaatst een selfie op het K3-account en kondigt leuk nieuws aan. “Wij zijn gestart met de repetities! Nu nog even met twee, maar heel binnenkort terug met ons drie!”, laat ze dolenthousiast weten. Vanaf begin februari pikt Hanne de draad namelijk weer op, tot grote vreugde van haar collega’s.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws