Koen en Kris Wauters hakken moeilijke knoop door over toekomst van Clouseau

16092022CLOUSEAUPHOTONEWS
Al meer dan 35 jaar staan de gebroeders Wauters samen op de planken. In een nieuw interview onthult Koen dat hij samen met zijn broer een drastisch besluit heeft genomen over hun muziekcarrière.
In 1984 werd de band rond Koen Wauters en zijn broer Kris Wauters opgericht. Door de jaren heen scoorden ze met Clouseau heel wat hits en nu zijn ze nog steeds niet weg te denken uit het Vlaamse muzieklandschap. In een interview met Story onthult Koen wat ze nog op de planning hebben staan voor de band.
Helaas heeft hij niet zo’n leuk nieuws voor zijn fans. “Met Clouseau zullen we het komende jaar niet op tournee gaan”, bekent de zanger. Toch hebben ze wel nog grootse plannen, want ze zouden graag nog eens in het Sportpaleis staan. “We hebben er zin in en de fans ook, maar er moet wel een goede aanleiding zijn”, legt hij uit. “In 2024 bestaat Clouseau 40 jaar, dat zou een leuk verjaardagsfeest zijn”, besluit hij.
In het nieuwe jaar zal Koen zich dus vooral focussen op zijn televisiecarrière. “Ik ben bezig met een paar nieuwe tv-formats”, onthult hij. “Maar, dat is een werk van lange adem. Je moet productiehuizen en VTM overtuigen. Voorlopig is het veel vergaderen en babbelen”, aldus Koen.