LEEZ, zus van Metejoor, deelt bijzonder droevig nieuws: "Joris viel flauw toen ik hem het vertelde" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

LEEZ, zus van Metejoor, deelt bijzonder droevig nieuws: "Joris viel flauw toen ik hem het vertelde"

LEEZ, zus van Metejoor, deelt bijzonder droevig nieuws: "Joris viel flauw toen ik hem het vertelde"

LEEZ, de artiestennaam van Lisa van Rossem, is volop aan het timmeren aan haar muziekcarrière. En dat lukt haar ook bijzonder goed. Maar op privévlak ging haar leven helaas niet altijd over rozen. Zo deed de zangeres zopas een vreselijk verhaal uit de doeken bij Radio2.

Lisa is twaalf jaar geleden namelijk het slachtoffer geworden van een aanranding. "Ik was 18 en het was het eerste jaar dat ik ging studeren in Hasselt. Ik zat te wachten aan de bushalte om in Leuven op stap te gaan. En dan is er jammer genoeg iemand in de bushalte komen zitten en zijn er aanrakingen gebeurd die niet gewild waren. En die echt niet oké waren", vertelt de zangeres.

Veel wil ze er niet over uitweiden. "Omdat het ondertussen al twaalf jaar geleden is, maar je moet het noemen zoals het is, het was een aanranding." Lisa belde toen ook met haar broer, zanger Metejoor. Die was in shock toen hij het nieuws hoorde.

Flauwgevallen

"Ik was met hem aan het bellen en na tien seconden hoorde ik hem niet meer. En ik zei: ‘Joris, hallo? Waar ben jij?’ Zijn toenmalige vriendin nam de telefoon over zei dat Joris was flauwgevallen. Puur van zichzelf zo op te fokken van ‘Hoe kan die nu aan mijn zus zitten?’. Ik ben daar nadien ook mee naar de politie gegaan, maar ze hebben hem niet gevonden. Dat is jammer genoeg onopgelost gebleven. Voor mezelf ondertussen wel, gelukkig."

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws