Mama van Julie Vermeire maakt erg droevig nieuws bekend: "Paar keer hervallen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Mama van Julie Vermeire maakt erg droevig nieuws bekend: "Paar keer hervallen"

Mama van Julie Vermeire maakt erg droevig nieuws bekend: "Paar keer hervallen"

Eva Pauwels, de ex van Jacques Vermeire en de mama van Julie en Maxime, kampte enkele jaren geleden met een alcoholverslaving. Een helse periode waar ze nu openlijk meer over vertelt.

Afgelopen weekend konden we kijken naar de tweede aflevering van ‘De Vermeires’ en daarin dook op Eva Pauwels op. De ex-vrouw van Jacques heeft het verschillende jaren erg moeilijk gehad. Zo kampte ze onder andere met een alcoholprobleem en daardoor had ze zelfs een hele tijd geen contact met haar kinderen. Gelukkig gaat het nu terug beter met haar.

In een nieuw interview met Dag Allemaal praat ze over haar grootste vijand: alcohol. “Het moeilijkste was toegeven dat ik verslaafd was”, geeft Eva eerlijk toe. Zo dronk ze elke dag. “Het werd problematisch toen ik voelde dat mijn lichaam niet meer functioneerde zonder alcohol”, biecht ze op. “Ik moest drinken, anders kreeg ik de daver”, klinkt het.

Toen was ze een tijdje gestopt en besloot ze na enkele maanden om een gelegenheidsdrinker te worden. Echter lukte dat niet. “Zodra de fles openging, dronk ik ze leeg. En na één fles volgde een tweede, dat was een vicieuze cirkel”, aldus Eva. “Alcoholisme is een ziekte”, legt ze uit. “Ik ben een paar keer hervallen. Beseffen dat je een probleem hebt, vraagt tijd”, zegt ze.

Kinderen

Natuurlijk hadden de problemen van Eva ook een invloed op Julie en Maxime. “Mijn kinderen gingen toen net door de puberteit. Ik had er voor hen moeten zijn, maar ik heb dat gemist door de fucking drank en de klote mensen rondom me”, bedenkt ze zich. “Ik maakte verkeerde keuzes en daar schaam ik me voor. Ik heb veel verdriet gehad”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws