Matteo Simoni en vriendin in de wolken met dit heuglijke nieuws: "Congrats!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Matteo Simoni en vriendin in de wolken met dit heuglijke nieuws: "Congrats!"

Matteo Simoni en vriendin in de wolken met dit heuglijke nieuws: "Congrats!"

2022 was een schitterend jaar voor Matteo Simoni. De film ‘Zillion’, waarin de acteur een grote rol beet heeft, scheerde hoge toppen en brak enkele belangrijke records. Dat succes wordt nu nog maar eens bewezen.

Afgelopen zaterdag vonden de Ensors plaats. En samen met ‘Close’ sleepte ‘Zillion’ de meeste nominaties in de wacht. Beide films konden maar liefst veertien keer in de prijzen vallen. ‘Zillion’ wist daar uiteindelijk vier awards van te verzilveren. Die voor beste art direction, beste kostuum en beste montage, maar ook voor Matteo Simoni was er een belangrijke prijs weggelegd.

De acteur ging met de Ensor voor ‘Beste Acteerprestatie in een Ondersteunende rol (Film)’ naar huis. “Ontzettend blij en dankbaar voor dit Ensorbeeldje”, schrijft Matteo apetrots op Instagram. “Dank aan de grote Robin Pront en de hele cast en crew voor dit waanzinnige ‘Zillion’-avontuur. Dit kleine beeldje is voor jullie allemaal!” En ook zijn dolgelukkige vriendin Loredana Falone wil hij uitgebreid bedanken: “Dank je, schat, voor al je liefde en eeuwige support! Love you!”

“Yeeesss”, “Gefeliciteerd”, “Dubbel en dik verdiend”, “Subliem”, “Congrats”, “Terecht gewonnen” en “Topper”, klinkt het in de reacties. “Proficiat”, wenst ook Jennifer Heylen de acteur toe. “Grote meneer”, vindt ook Average Rob.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws