Na affaire met Ine Beyen: Ruben Van Gucht zet Blanka Vlasic en zoontje opnieuw voor schut

230906blankavlasicrubenvanguchtinstagram
Ruben Van Gucht heeft zijn vrouw Blanka Vlašić niet één, maar meerdere keren bedrogen. Zo had hij begin dit jaar een affaire met zijn Sporza-collega Ine Beyen. Op Instagram heeft de sportpresentator nu voor het eerst van zich laten horen sinds zijn bedrog uitkwam in Dag Allemaal. En dat Instagrambericht moet bijzonder hard aankomen bij zijn Kroatische wederhelft. 
Dag Allemaal dropte deze week een bommetje in de Vlaamse showbizzwereld. Zo zou Ruben Van Gucht maandenlang een seksuele affaire gehad hebben met Ine Beyen. Daarnaast zou de sportpresentator nog meerdere minnaressen hebben.
Met een van die minnaressen, Charlotte, de ex van Adriaan Van den Hoof, deelt hij ook een hond, Mowgli, waarmee hij vorig jaar nog vol trots op Instagram pronkte als nieuwe aanwinst voor zijn gezin. En zelfs nadat zijn affaire met Charlotte aan het licht werd gebracht door enkele juicechannels, bleef hij kiekjes van Mowgli posten op zijn sociale media.

"Nog trots op ook"

En dat doet hij ook nu weer. Terwijl zijn vrouw Blanka een foto postte met hun zoontje Mondo, deelde Van Gucht een filmpje van zijn drie honden, waaronder Mowgli. "Hij verbergt zijn veroveringen zelfs niet, hij is er nog trots op ook", klonk het al bij een insider. Dat hij dit vlak na de beschuldigingen van overspel deelt op zijn Instagramverhaal, moet bijzonder hard aankomen voor zijn vrouw Blanka.