Na drama van haar man: ex-'Thuis'-actrice Sally-Jane Van Horenbeeck raakt betrokken bij ernstig verkeersongeval Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na drama van haar man: ex-'Thuis'-actrice Sally-Jane Van Horenbeeck raakt betrokken bij ernstig verkeersongeval

Na drama van haar man: ex-'Thuis'-actrice Sally-Jane Van Horenbeeck raakt betrokken bij ernstig verkeersongeval

Het geluk staat niet aan de zijde van Sally-Jane Van Horenbeeck (52) en haar man Robert de la Haye (58). De acteur verloor onlangs nog zijn tanden na een foutgelopen ingreep, maar nu is ook het voormalige ‘Thuis’-gezicht met spoed opgenomen in het ziekenhuis na een zwaar ongeval.

Sally-Jane Van Horenbeeck, die jarenlang Peggy speelde in ‘Thuis’, is dinsdagavond slachtoffer geworden van een ernstig verkeersongeval. De actrice werd aangereden bij het verlaten van haar Thaise restaurant Siam Sally. “Sally-Jane was nog maar net vertrokken, toen een elektrische fietser aan zeer hoge snelheid kwam aangereden”, vertelt haar man Robert in Het Laatste Nieuws.

Sally-Jane kwam met een harde klap op de grond terecht, waardoor ze een gebroken knie opliep. Ook de tegenligger kwam ten val, maar stond al snel weer op en pleegde vluchtmisdrijf. “En dat terwijl Sally-Jane het uitschreeuwde van de pijn. De politie sprak er zich niet over uit, maar ik denk niet dat er nu volop gezocht wordt naar de schuldige”, vervolgt Robert. De schade is nochtans groot voor het koppel. De actrice wordt in de loop van de week geopereerd.

Onheil 

Opnieuw een grote tegenslag voor het koppel dus. Recent liet Sally-Janes man nog zijn tanden bleken voor zijn rol in de Play4-reeks ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’. Helaas liep die ingreep fout. Robert lijdt sindsdien aan tandvleesnecrose, waardoor hij al zijn bovenste tanden verloor en zelfs opnieuw moest leren spreken. “Het onheil blijft ons maar achtervolgen. Maar wat Sally-Jane nu meemaakt, is natuurlijk veel erger”, aldus de acteur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws