Na 'Eurosong'-nederlaag: Kato Callebaut verklapt meer over auto-immuunziekte Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na 'Eurosong'-nederlaag: Kato Callebaut verklapt meer over auto-immuunziekte

Na 'Eurosong'-nederlaag: Kato Callebaut verklapt meer over auto-immuunziekte

Kato Callebaut heeft afgelopen weekend wat tijd vrijgemaakt om verschillende vragen van fans te beantwoorden. De zangeres verklapt niet alleen meer over haar muziekcarrière, ze praat ook openlijk over haar gezondheid.

Kato Callebaut zal ons land niet vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Liverpool samen met haar partner Tom Dice. Toch blijft ze niet bij de pakken zitten, want The Starlings hebben namelijk grote toekomstplannen. Daar vertelt de zangeres graag meer over tijdens een vragenrondje op Instagram, maar ze geeft ook een update over haar gezondheid.

Zo vraagt een fan hoe het gaat met haar gezondheid, omdat Kato de ziekte van Hashimoto heeft. Dat is een auto-immuunziekte waarbij het afweersysteem zich richt tegen lichaamseigen cellen. Bij de ziekte van Hashimoto zijn dat de schildkliercellen. Die cellen gaan kapot en de schildklier zal daardoor geleidelijk langzamer werken en ook steeds minder schildklierhormoon maken.

Gelukkig laat Kato weten dat ze niet heel veel last heeft momenteel. “Goed”, antwoordt ze kort en bondig op haar Instagramverhaal. “Alles prima onder controle”, voegt ze er nog aan toe met een grote glimlach. “Ik blijf wel altijd koud hebben, maar mijn waarden zijn prima”, sluit de zangeres af.

Na 'Eurosong'-nederlaag: Kato Callebaut verklapt meer over auto-immuunziekte

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws