Na geruchten over een vierde kindje: Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman hebben groot nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na geruchten over een vierde kindje: Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman hebben groot nieuws

Na geruchten over een vierde kindje: Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman hebben groot nieuws

Stephanie Planckaert (35) en Christopher Timmerman (38) zijn de trotse ouders van drie kinderen: dochter Iluna (18), zoon Mageno (16) en dochtertje Elara (9). Onlangs deden er ook geruchten de ronde dat ze voor een vierde kindje wilden gaan. In Dag Allemaal heeft Stephanie daar nu groot nieuws over te melden.

Stephanie Planckaert is vanaf 30 maart te zien in het gloednieuwe VTM-programma 'Families XXL', waarin ze met grote gezinnen gaat praten. En die opnamen hebben duidelijk een grote indruk achtergelaten.

"Iedere keer als ik bij zo'n groot gezin op bezoek was, stak mijn kinderwens de kop op", geeft Stephanie toe in Dag Allemaal. Komt er dan ook nog een vierde kindje? "Ik vind dat een heel moeilijke vraag. Omdat ik nog de ruimte heb, leeftijdsgewijs, om daarover na te denken", aldus Stephanie. Biologisch gezien kan ze namelijk nog makkelijk zwanger raken.

Geen sluitend antwoord

"Klopt. En dus wil ik dat precies nog altijd niet uitsluiten. Tuurlijk ben ik daar ook rationeel in. Ik denk dan: ik heb een dochter van 18, een zoon van 16 en onze jongste is bijna 9. Maar toch ... Zolang het kan, wil ik dat niet geforceerd afsluiten. Op dit moment zou ik misschien eerder nee zeggen, maar ik weet echt niet hoe ik er volgend jaar over zal denken." En ook Christopher is dezelfde mening toegedaan.

"Hij zou exact hetzelfde antwoorden als ik. We zijn allebei fan van de gezellige drukte van grote gezinnen, maar ook enorm blij met ons gezin zoals het nu is. Momenteel geen sluitend antwoord dus."

Populair

Laatste nieuws