Na zijn spijtbetuiging op Instagram: deze BV's springen in de bres voor Bart De Pauw Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na zijn spijtbetuiging op Instagram: deze BV's springen in de bres voor Bart De Pauw

Na zijn spijtbetuiging op Instagram: deze BV's springen in de bres voor Bart De Pauw

Bart De Pauw heeft gisterenavond voor het eerst via Instagram gereageerd op de heisa rond het uitzenden van de docu 'Het proces dat niemand wou'. In dat bericht bood hij openlijk zijn excuses aan aan iedereen die hij gekwetst heeft. Verschillende BV's hebben nu ook gereageerd op zijn Instagrambericht.

"Sterkte Bart. Je excuses zijn terecht en oprecht. Ik hoop dat de dames die je gekwetst hebt, zoals je zelf zegt, ook klaar zijn voor verzoening en vergeving, en dat je weer je talenten kunt delen met Vlaanderen. En sterkte ook aan je familie", reageert radiomaker Sven Ornelis.

"Mooi verwoord. Tijd voor vergeving. De weg naar Pasen", klinkt het bij acteur Sven De Ridder. "Het is inderdaad al heel lang tijd dat deze bladzijde wordt omgeslagen. De schandpaal is buitenproportioneel geweest", schrijft Miguel Wiels.

Laatste berg

Ook presentatrice Geena Lisa wil Bart De Pauw een hart onder de riem steken. "Sterke vriend! Ik hoop voor jou dat dit de laatste berg is die jij, Inès, je kinderen en je familie over moet. Laat er dan maar een nieuwe tijd aanbreken van herstel, heropleving en creativiteit. Je hebt de voorbije jaren ongetwijfeld veel over jezelf geleerd. Ik hoop dat televisiekijkend Vlaanderen je opnieuw in de armen kan sluiten."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws