Natalia hakt drastische knoop door: "Ik wil het niet langer verstoppen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Natalia hakt drastische knoop door: "Ik wil het niet langer verstoppen"

Natalia hakt drastische knoop door: "Ik wil het niet langer verstoppen"

Het gaat Natalia voor de wind. Zo heeft ze net haar nieuwe plaat ‘Hallelujah to the beat’, haar eerste album in zes jaar tijd, uit. Maar ook privé leeft ze op een roze wolk, met haar kersverse verloofde en twee schatten van kindjes. Maar nu heeft de zangeres toch een opvallend besluit genomen over haar privéleven.

Al twintig jaar ligt het privéleven van Natalia onder een vergrootglas, maar daar heeft de zangeres in de loop der jaren verrassend weinig problemen mee gehad. “De bekendheid heeft me nooit dwarsgezeten. Dat ging allemaal vanzelf”, zei ze onlangs nog in Nina.

Toch was dat niet altijd een even gemakkelijke opdracht. “Ik heb altijd geprobeerd om mijn privéleven af te schermen en mijn relaties zoveel mogelijk binnenskamers te houden, maar ik merkte dat dat me soms te veel energie kostte”, beseft Natalia nu in Primo. Daarom heeft de Kempische een belangrijke knoop doorgehakt.

Verstoppertje

“Op een bepaald moment heb ik daarom beslist om niet langer verstoppertje te spelen”, aldus de zangeres. “Ik zie geen reden waarom ik mijn ware ik niet aan de wereld zou tonen als ik gelukkig en tevreden ben met wie ik ben”, besluit Natalia.

2 claps
2 bezoekers

Populair

Laatste nieuws