Nieuwe 'Thuis'-acteur verloor zijn mama vlak voor zijn tv-debuut: "Ze was een trouwe 'Thuis'-kijker" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Nieuwe 'Thuis'-acteur verloor zijn mama vlak voor zijn tv-debuut: "Ze was een trouwe 'Thuis'-kijker"

Nieuwe 'Thuis'-acteur verloor zijn mama vlak voor zijn tv-debuut: "Ze was een trouwe 'Thuis'-kijker"

Hij was al eens te zien als brandweerman toen er brand ontstond in de wijngaard van Feniks, maar deze week maakte hij zijn officiële intrede: brandweerman Cédric, vertolkt door Klaas Duyck. Helaas moest de jonge acteur zopas een vreselijk verlies verwerken.

Dat vertelde de kersverse 'Thuis'-acteur deze week bij Radio2. Zo verloor hij zijn mama vlak voor zijn tv-debuut. "Het is heel dubbel, want mijn mama was een grote 'Thuis’-kijker", vertelt Klaas over zijn debuut bij 'Thuis'.

Gelukkig wist zijn mama wel nog dat hij ging meespelen in 'Thuis'. "Ik heb vlak voor ze is heengegaan gelukkig nog de kans gehad om een klein stukje te kunnen laten zien in avant-première", aldus de acteur.

Enorm fier

"Dus ze heeft nog een deeltje kunnen meemaken. Ze was enorm fier. Voor haar was dat een mooi cadeau", vervolgt hij nog. En ook over zijn rol is erg tevreden. "Ik was blij om te horen dat ik een brandweerman werd in de serie", besluit Klaas.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws