Nora Gharib doet opmerkelijke onthulling na heel vroege exit in 'Special Forces': "Héél raar!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Nora Gharib doet opmerkelijke onthulling na heel vroege exit in 'Special Forces': "Héél raar!"

Nora Gharib doet opmerkelijke onthulling na heel vroege exit in 'Special Forces': "Héél raar!"

Nora Gharib heeft na minder dan een aflevering de handdoek al in de ring gegooid in 'Special Forces'. Ze kreeg liters zeewater binnen en zag haar leven voorbij flitsen.

"Voor ik het goed en wel besefte, zat ik vast in een stroming, ging ik verschillende keren kopje onder en ademde ik zelfs bijna onder water”, aldus Nora. "Oh my god, ik ben aan het verdrinken’, flitste er door mijn hoofd.”

“Het enige dat ik nog zag, was mijn dochter. In flitsen. Heel raar. En dan ben ik beginnen bidden, dat doe je wanneer je als gelovige de dood ziet aankomen. Ik heb op dat moment letterlijk geaccepteerd dat ik doodging", aldus Nora. Uiteindelijk kwam een redder haar redden en werd ze naar het strand gebracht.

Nadien besliste Nora om er mee te stoppen. "Ik ben een alleenstaande mama, en de gedachte dat ik er misschien niet meer zou zijn voor mijn dochter geraakte niet meer uit mijn hoofd. Ik moést terug naar Chams. Ik had misschien nog verder kunnen doen, maar was het dat allemaal waard? Nee”, aldus Nora in Het Laatste Nieuws.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws