Opnieuw gezinsuitbreiding bij Andy Peelman? Acteur heeft belangrijk nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Opnieuw gezinsuitbreiding bij Andy Peelman? Acteur heeft belangrijk nieuws

Opnieuw gezinsuitbreiding bij Andy Peelman? Acteur heeft belangrijk nieuws

Andy Peelman is momenteel zijn droomvilla aan het bouwen met maar liefst vijf slaapkamers. Het VTM-gezicht en zijn vrouw Tine hebben twee dochtertjes, maar zouden ze graag nog een derde kindje krijgen? Hij verklapt daar nu zelf meer over in een nieuw interview.

Andy Peelman is al zo’n zes jaar gelukkig getrouwd met zijn echtgenote Tine. In 2019 kregen ze hun eerste kindje samen, een dochtertje genaamd Feline. Sinds vorig jaar zijn ze met hun vieren ten huize Peelman, want in maart 2022 kwam hun dochtertje Lorelie ter wereld. In een gesprek met Dag Allemaal vertelt hij dat hij binnenkort opnieuw zal verhuizen.

Zo is Andy al voor de vijfde keer in zijn leven aan het bouwen. “We hadden drie slaapkamers, op zich net voldoende voor mezelf en mijn drie vrouwtjes. Maar telkens als we bezoek kregen van Tines familie uit Duitsland of als er eens vrienden bleven slapen, werd het een hele puzzel”, legt hij uit. Hun nieuwe villa zal maar liefst vijf slaapkamers tellen.

Knoop

Toch zullen die twee extra kamer enkel gebruikt worden door gasten. “Zo kunnen Tines ouders en haar broer zoveel komen als ze maar willen”, klinkt het. Andy onderstreept ook meteen dat er geen derde kindje zal komen. “Ik ga er een dubbele zeemansknoop in laten leggen”, lacht hij. “Ik moet binnenkort op gesprek, ik moet het eerst gaan uitleggen dat ik zeker geen kinderen meer wil, blijkbaar”, aldus de acteur.

1 claps
1 bezoekers

Populair

Laatste nieuws