Opvallend: Nina Derwael schittert ondanks schouderblessure als hét gezicht van campagne voor Olympische Spelen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Opvallend: Nina Derwael schittert ondanks schouderblessure als hét gezicht van campagne voor Olympische Spelen

Opvallend: Nina Derwael schittert ondanks schouderblessure als hét gezicht van campagne voor Olympische Spelen

Als voorsmaakje voor de Olympische Spelen heeft De Belgische organisatie achter de Spelen vandaag hun campagne op de wereld losgelaten. Opvallend is de rol van Nina Derwael op deze beelden.

Het aftellen naar de Olympische Spelen in Parijs kan beginnen! Volgende zomer is het al zover. Of Nina Derwael van de partij zal zijn, is nog steeds een groot vraagteken. De olympisch kampioene aan de brug met ongelijke leggers blesseerde zich onlangs nog tijdens een training. Haar schouder ging toen bij een afsprong uit de kom. Nina werd eind september geopereerd en focust zich momenteel volop op haar revalidatie.

En toch staat de turnster centraal op de foto van de campagne voor de Spelen. Opvallend, vinden we, aangezien haar deelname nog onzeker is. Een ding is zeker: Nina zal alles op alles zetten om alsnog te kunnen meestrijden.

Naast Nina kan je bovendien nog andere atleten zoals Remco Evenepoel, Emma Meesseman, Lotte Kopecky of Jorre Verstraeten spotten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws