Oumi Rayane heeft duidelijke boodschap voor Remco Evenepoel na zware tegenslag Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Oumi Rayane heeft duidelijke boodschap voor Remco Evenepoel na zware tegenslag

Oumi Rayane heeft duidelijke boodschap voor Remco Evenepoel na zware tegenslag

Remco Evenepoel maakte afgelopen zondag droevig nieuws bekend, want door gezondheidsproblemen moest hij de Giro vroegtijdig verlaten. Zijn vrouw Oumi Rayane wil hem nu een hart onder de riem steken.

"Het is met pijn in het hart dat ik moet melden dat ik uit de Giro stap door corona", schreef Remco Evenepoel op sociale media. Een grote tegenslag voor de wielrenner, want hij was in topvorm. Ook Oumi Rayane vindt het erg jammer dat zijn echtgenoot getroffen is door het virus. Op haar Instagrampagina deelt zij nu een mooie boodschap.

"Kisses from your misses, herinneringen die we voor altijd zullen koestern", schrijft ze onder een kiekje van Remco in zijn roze truitje. "Maanden van voorbereidingen, een lange tijd van huis... Allemaal voor de roze droom. Je was zo sterk en zo dicht bij je doel, maar het lot besliste anders", aldus Oumi. "We hebben erger overleefd, dus we zullen dit ook overwinnen. Houd je hoofd omhoog en blijf positief om weer sterk terug te komen", klinkt het. "Jouw gezondheid boven alles", besluit ze.

Steun

Ook de fans van Remco vinden het bijzonder erg voor hem dat hij de ronde van Italië niet kan uitrijden. "De afwezigheid van Remco in het peloton morgen zal ons hart breken", reageren ze onder meer. "Beterschap topper" en "Bedankt voor de laatste dagen topper, nu even bijkomen", klinkt het ook nog in de commentaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws