Pascale Naessens zet er een punt achter: "Mijn geluk ligt nu ergens anders" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pascale Naessens zet er een punt achter: "Mijn geluk ligt nu ergens anders"

Pascale Naessens zet er een punt achter: "Mijn geluk ligt nu ergens anders"

Pascale Naessens heeft een magnifieke zomer beleefd. Niet alleen besloten zij en Paul Jambers hun huwelijksgeloften na 30 jaar te hernieuwen, ook haar nieuwe kookboek 'Chez Pascale' ligt in alle rekken. Met dat laatste heeft de schrijfster écht haar roeping gevonden.

“Mijn succes als kookboekenauteur is gestaag gegroeid”, vertelt Pascale Naessens in Primo. “Ik vertelde mijn uitgever dat hij van mijn eerste boek niet te veel exemplaren moest drukken: wie zou er nu geïnteresseerd zijn in gezonde voeding? Ik begon klein, maar ik mocht wél groeien. Dat was ook zo met mijn keramiek. Ik ben letterlijk in mijn keuken begonnen, niemand had daar aandacht voor.”

Intussen groeide Pascale uit tot een van de meest succesvolle kookboekenauteurs van het land. En daar heeft ze haar handen mee vol. Een tv-optreden zoals ze vroeger wel vaker deed - zo was ze vorig jaar nog te zien in ‘De Schaal van Pascale’ op VTM-, zit er dus niet meteen meer in. “Het is nooit mijn ambitie geweest om terug te keren”, geeft de schrijfster toe.

Nieuw geluk

Nochtans krijgt ze regelmatig nog eens een voorstel in de bus. “Ik word af en toe gevraagd om deel te nemen aan allerlei programma's, maar daar heb ik helaas geen tijd voor”, haalt Pascale haar schouders op. “Ik heb heel graag tv gedaan en ik heb er veel geleerd, maar mijn geluk ligt in de dingen die ik nú doe”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws