Pedro Elias ontroert volgers met boodschap over zoontje Rover die kanker overwon Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pedro Elias ontroert volgers met boodschap over zoontje Rover die kanker overwon

Pedro Elias ontroert volgers met boodschap over zoontje Rover die kanker overwon

In 2019 kreeg Pedro Elias te horen dat zijn zoontje Rover leukemie had. Het gezin ging toen door een heel zware periode, maar in 2021 kregen ze eindelijk goed nieuws te horen van de dokter. Nu deelt de papa een pakkend bericht op sociale media.

In 2019 sloeg het noodlot plots voor Pedro Elias en zijn vrouw Evelien. Ze kregen namelijk een erg hard verdict van de dokter te horen. Hun toen vierjarig zoontje Rover had leukemie. Acht maanden lang moesten ze vier keer per week naar het Leuvense Gasthuisberg voor chemo. Later kreeg Rover thuis ook nog chemo in pilvorm.

In april 2021 kreeg het gezin dan toch zeer positief nieuws te horen. Rover was kankervrij verklaard. “Rover heeft zijn kanker overwonnen”, schreef de papa toen enthousiast op zijn Instagrampagina. Intussen is Rover al zeven jaar oud en stelt hij het nog steeds goed. Toch moet de papa nog wat kwijt over deze lijdensweg.

“Vandaag exact vier jaar geleden begon onze trip door de hel”, aldus Pedro. Hij post ook een plaatje van hun tweetjes in het ziekenhuis. “Sindsdien is ALLES relatief, maar niet mijn liefde voor deze held”, besluit de papa. “Hartjes voor lieve Rover” en “Liefde wint. Heerlijk mooi zijn jullie, veel liefs”, reageren zijn volgers onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws