Pijnlijk afscheid voor Dries Mertens en Kat Kerkhofs: "Tijdje uit elkaar" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pijnlijk afscheid voor Dries Mertens en Kat Kerkhofs: "Tijdje uit elkaar"

Pijnlijk afscheid voor Dries Mertens en Kat Kerkhofs: "Tijdje uit elkaar"

Drie weken geleden vertoefde Kat Kerkhofs nog samen met haar gezin op vakantie op het Canarische eiland Lanzarote. Maar helaas volgde daarna een pijnlijk afscheid.

Kat Kerkhofs deelde eind november nog enkele prachtige vakantiekiekjes op Instagram. Zo genoot ze samen met haar zoontje Ciro Romeo (1,5 jaar) en haar man Dries Mertens van "een kleine vakantie" op Lanzarote. Maar blijkbaar was Kat Kerkhofs daar om afscheid te nemen van haar gezin.

Kat doet namelijk mee aan 'Over de oceaan' waardoor ze haar gezin enkele weken zal moeten missen. Dat nieuws maakte Play4 zopas bekend via hun sociale media. Lanzarote vormde deze keer de vertrekplaats van het programma. Kats volgers konden al raden dat ze meedeed aan 'Over de oceaan' want ze deelde ook een video van de vertrekhaven op Instagram.

Laatste kandidaat

Naast Kat Kerkhofs werd ook de laatste kandidaat van 'Over de oceaan' voorgesteld. Zo zal viroloog Steven Van Gucht Celine Van Ouytsel, Jeroom Snelders, Riadh Bahri, Clara Cleymans en Kat Kerkhofs vervoegen op het zeilschip Polygala. Samen met kapitein Piet zullen ze opnieuw de Atlantische oceaan oversteken. 'Over de oceaan' wordt volgend jaar uitgezonden op Play4.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws