Pijnlijk afscheid voor 'Familie'-acteur Aaron Blommaert: "Mijn hart breekt" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pijnlijk afscheid voor 'Familie'-acteur Aaron Blommaert: "Mijn hart breekt"

Pijnlijk afscheid voor 'Familie'-acteur Aaron Blommaert: "Mijn hart breekt"

Aaron Blommaert speelt al drie jaar mee in ‘Familie’ en ook zijn carrière als zanger is officieel uit de startblokken geschoten. Op 20-jarige leeftijd heeft hij al heel wat bereikt en staat hij stevig in zijn schoenen. Zodanig zelfs dat hij er stilaan klaar voor is om zijn vleugels uit te slaan.

Maar we kennen iemand die dit niet zo graag zal horen. Mama Blommaert haalt namelijk alles uit de kast om haar zoon zo lang mogelijk in huis te houden. Zo heeft Aaron al verschillende keren voorzichtig laten vallen dat hij stilaan wil uitkijken naar zijn eigen stekje. “Dan zeg ik: 'Sst, luister eens… dat is het geluid van mijn hart dat breekt'”, lacht de moeder van de zanger live bij ‘Goeiemorgen Morgen!’ op Radio2.

“Dat is hard, dat is echt heel hard”, denkt Peter Van de Veire er het zijne van. “Ik speel een klein beetje in op het gevoel, maar dat gevoel zit daar ook wel effectief”, geeft Aarons mama eerlijk toe. “Ik heb er wel vertrouwen in dat dat gaat lukken”, verduidelijkt ze. “Maar het blijft iets heel emotioneels.”

Sloddervos

Al zijn er toch bepaalde zaken die ze niet zal missen eens haar zoon het ouderlijke nest verlaten zal hebben. “Ik moet wel zeggen: de afwasmachine nooit spontaan leegmaken, zijn spullen in de gang laten rondslingeren, al zijn kleren op de grond”, somt zijn moeder grappend op. “Overal vind ik wel iets van Aaron. Ik kan zo zijn spoor volgen.” Aaron Blommaert in een mum van tijd blozende kaken geven tijdens een live-uitzending? Missie geslaagd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws