Regi heeft somber nieuws over verloving met Kristel

12042023REGIINSTAGRAM
Het gaat Regi voor de wind. Niet alleen professioneel - hij bracht vrijdag zijn nieuwste single ‘Horen, zien en zwijgen’ uit -, maar ook privé. Hij vond onlangs de liefde bij de twaalf jaar jongere Kristel, met wie hij zich na amper twee maanden al verloofde. Helaas heeft hij nu minder goed nieuws voor zijn aanstaande.
In februari maakte Regi bekend dat hij opnieuw van straat is. Zo’n twee jaar nadat zijn huwelijk met Elke Vanelderen strandde, vond hij opnieuw de liefde bij zijn twaalf jaar jongere vriendin, Kristel. Hoewel alles voor de Limburgse dj heel snel mag gaan, zal het huwelijk helaas nog niet voor meteen zijn. Regi heeft het namelijk nog veel te druk.
Zijn agenda staat voor 2023 volgepland met optredens: de mainstage Tomorrowland, zijn tour met zijn compleet hernieuwde 'Regi Live' én het Sportpaleis zijn daar slechts een paar voorbeelden van. “Ik heb hard gewerkt aan mijn nieuwe 'Regi Live'-show. Die wordt echt speciaal. En eind oktober wacht het Sportpaleis”, klinkt het bij de dj in Het Laatste Nieuws. “Dus trouwen zal dit jaar niet lukken.”

Waarom wachten?

Maar van uitstel komt geen afstel. “Maar wel snel. Ik ga geen twee jaar meer wachten”, besluit Regi. “Waarom zouden we ook? Het mag vooruitgaan. Als ik rondom mij zie hoeveel miserie mensen bij dates ondervinden, besef ik steeds meer dat ik écht met mijn gat in de boter ben gevallen. Dus een verloving en trouwen? Waarom niet?”, denkt hij erover. “Ik leef op een roze wolk en wil het nu. Je moet nooit wachten met leuke momenten. We zijn verliefd en willen trouwen in volle verliefdheid.”