Sam Gooris kan zijn ogen niet geloven en spuwt meteen zijn gal uit: "Schande!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sam Gooris kan zijn ogen niet geloven en spuwt meteen zijn gal uit: "Schande!"

Sam Gooris kan zijn ogen niet geloven en spuwt meteen zijn gal uit: "Schande!"

Afgelopen weekend was er heel wat te doen over de illegale rave op een militair domein in Sint-Truiden die enkele dagen duurde. De politie besloot om het feest niet stil te leggen en dat schoot bij velen in het verkeerde keelgat. Ook Sam Gooris moet wat kwijt.

In Sint-Truiden vond er dit verlengde weekend een illegale rave plaats op een militair domein. Enkele duizenden bezoekers vierden er enkele dagen op rij feest en dat zorgde voor overlast bij de omwonenden. De politie legde de rave echter niet stil, om erger te voorkomen. Zondagavond liep het feestje dan eindelijk af.

Op sociale media komt er heel wat kritiek op het beleid. Zo snappen heel veel mensen niet waarom de politie dit evenement niet kon stilleggen. Ook Sam Gooris vindt dit een verkeerd signaal aan iedereen die in de evenementensector werkt. "Wij doen altijd ons best, want ola, wanneer er bij ons geen vergunning of contract correct is afgesloten en we maken één decibel te veel lawaai... Stoppen, pries eruit, gedaan met de festiviteiten", schrijft de zanger op Instagram. "België, schande!", voegt hij er nog aan toe.

100% gelijk

De volgers van Sam delen alvast zijn mening. "Dit is gewoon in het gezicht spuwen van alle mensen die wel correct zijn", "Onrechtvaardig, jammer dat eerlijke mensen de klos zijn", "Nagel op de kop, Sam. En de brave Belgen blijven het maar allemaal slikken", "Kan alleen in België, niet te begrijpen", "Het is een schande", "Tenenkrullend", "Groot gelijk, twee maten en twee gewichten" en "Waarheid", reageren zij onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws