Sandra en Tim uit 'B&B zoekt Lief' overdonderen iedereen met heuglijk nieuws: "Zo blij voor jullie!"

230905sandratiminstagram
Cupido heeft dit jaar slechts een keer raak geschoten in 'B&B zoekt Lief'. Zo vormt Sandra, die een B&B runt in Turkije, een koppel met Tim Michiels. Op Instagram hebben de twee tortelduifjes nu ook zeer heuglijk nieuws te melden.
Tim en Sandra moesten de afgelopen maanden hun liefde geheimhouden voor de buitenwereld. Maar inmiddels mag de hele wereld weten dat ze smoorverliefd zijn op elkaar. En intussen zijn Sandra en Tim ook herenigd.
Zo is Tim zopas voor een maand naar Turkije vertrokken. "Op 31 augustus vertrek ik voor 30 dagen naar Turkije. Daar kijk ik énorm naar uit", vertelde Tim vlak voor zijn vertrek in Het Laatste Nieuws. Nu heeft het koppel nog meer heuglijk nieuws te melden.

Tweede deel

Sandra en Tim vormen namelijk al acht maanden een koppel. Op Instagram deelde Sandra nu ook een video met enkele prachtige beelden van de afgelopen maanden. "Acht maanden in een oogopslag. Een reis van elkaar in het geheim ontdekken is ten einde, laat het tweede deel van onze reis beginnen", schrijft ze in het onderschrift. "Zo blij voor jullie!", "Veel succes samen!" en "Geniet ervan, jullie stralen!", reageren enkele volgers onder het bericht.