Stand-upcomedian Jade Mintjens moet onverwacht afscheid nemen van dierbare Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Stand-upcomedian Jade Mintjens moet onverwacht afscheid nemen van dierbare

Stand-upcomedian Jade Mintjens moet onverwacht afscheid nemen van dierbare

Jade Mintjens is in diepe rouw. De stand-upcomedian moest zojuist na 20 jaar afscheid nemen van haar kat, Sati. Dat laat ze zelf weten via Instagram.

Het is een moeilijke dag voor Jade Mintjens. Het ‘De Ideale Wereld’-gezicht moest zojuist afscheid nemen van haar kat, Sati. Die was maar liefst 20 jaar een trouwe vriend voor zijn baasje. “Bedankt om 20 jaar bij ons te zijn, liefste Sati”, schrijft de blondine bij een prachtige foto van zichzelf met haar oogappel. “Je zit voor altijd in ons hart!”

Jades volgers zijn er als de bliksem bij om haar te steunen. “Veel sterkte, Jade”, “Dikke knuffel”, “Zo’n vriend verliezen doet veel pijn”, “Maar de herinneringen blijven gelukkig”, “Wat een schattige kat”, “Sati kon niet meer geluk hebben gehad met jou als baasje” en “Prachtige foto, je kat ziet er tevreden en gelukkig uit”, steken ze haar een hart onder de riem in de comments. “Knuffels, Jade”, schrijft ook operazangeres Astrid Stockman.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws