"Sterk!": ex-'Familie'-acteur Jeroen Van Dyck gooit zijn leven om en maakt er definitief komaf mee Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Sterk!": ex-'Familie'-acteur Jeroen Van Dyck gooit zijn leven om en maakt er definitief komaf mee

"Sterk!": ex-'Familie'-acteur Jeroen Van Dyck gooit zijn leven om en maakt er definitief komaf mee

Jeroen Van Dyck, die tot anderhalf jaar geleden in de huid van verpleger Tony kroop in ‘Familie’, heeft een bijzondere mijlpaal te vieren. Op sociale media maakt de acteur vol trots goed nieuws bekend.

Jeroen Van Dyck, die tot 2016 getrouwd was met Nathalie Meskens, gooide zijn leven een kleine drie jaar geleden volledig om. De ‘#LikeMe’-acteur besloot namelijk geen druppel alcohol meer aan te raken, iets wat hij tijdens de coronacrisis naar eigen zeggen te vaak deed.

“Ik schonk mezelf tijdens de lockdown iets te vaak een glas alcohol in om de stress van mijn schouders te laten glijden”, gaf Jeroen vorig jaar toe in Story. “Maar sinds ik niet meer drink, voel ik me frisser en scherper. Ik eet ook gezonder en slaap beter”, merkte hij op. En dat wil de acteur vieren, zeker nu hij bijna drie jaar niet naar alcohol heeft gegrepen.

1005 dagen

“Gelukkig kelderresje. 1005 dagen niet gedronken”, laat Jeroen vol trots weten op Instagram. Dat juichen zijn volgers alleen maar toe. “Wauw, bravo”, “Goed bezig”, “Sterk, proficiat” en “Trots”, klinkt het in de reacties. Maar wat ook opvalt, is hoe de acteur straalt in zijn vel. “Awel, je ziet er oprecht goed uit” en “Heter dan een wafelijzer”, merken zijn volgers op. “Schone vent”, vindt ook ex-‘Familie’ en ‘#LikeMe’-collega Janine Bischops.

Populair

Laatste nieuws