Stromae moet een drastisch besluit nemen door gezondheidsproblemen: "Het einde" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Stromae moet een drastisch besluit nemen door gezondheidsproblemen: "Het einde"

Stromae moet een drastisch besluit nemen door gezondheidsproblemen: "Het einde"

Stromae had eerder dit jaar al minder goed nieuws te melden. Wegens gezondheidsproblemen annuleerde hij verschillende optredens in Europa. Nu deelt de zanger opnieuw slecht nieuws op sociale media.

Begin dit jaar moest Stromae al een moeilijke knoop doorhakken. "Een paar maanden geleden voelde ik dat het slechter ging met mijn gezondheid, waardoor ik een paar shows in Frankrijk en vervolgens in Europa annuleerde", klinkt het. Jammer genoeg moet hij nu melden dat het nog niet beter gaat. "Omringd door mijn dokter, mijn familie, mijn vrienden en mijn team, hoopte ik dat ik snel beter zou worden om het touren te hervatten. Helaas moet ik vandaag accepteren dat de tijd die ik nodig heb om te rusten en te genezen langer zal duren dan verwacht", schrijft hij.

De zanger beloofde eerder nog dat hij de aankomende optredens ging hervatten als hij beter was, maar die belofte kan hij niet langer nakomen. "Het is met pijn in het hart dat ik vandaag het einde van de Multitude-tour aankondig", aldus Stromae. "Een moeilijke beslissing, maar tegelijkertijd nodig om te kunnen genezen", verduidelijkt hij. Op het einde van deze boodschap biedt hij ook nog zijn excuses aan aan alle fans die een kaartje hadden gekocht voor één van zijn optredens.

Gevolgen voor Belgische fans

Dit droevige nieuws heeft ook gevolgen voor de fans die tickets hadden voor één van zijn concerten in Brussel. Zo zou hij op 1, 2 en 3 juni optreden in Paleis 12. Iedereen die een kaartje had gekocht, zal terugbetaald worden. Daarnaast annuleert Stromae ook zijn passage op Rock Werchter. Op donderdag 29 juni zou hij de eerste festivaldag afsluiten. De organisatie van het festival zal daar binnenkort een update over geven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws