'Thuis'-actrice Tine Priem deelt slecht nieuws over haar zwangerschap Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Thuis'-actrice Tine Priem deelt slecht nieuws over haar zwangerschap

'Thuis'-actrice Tine Priem deelt slecht nieuws over haar zwangerschap

Onlangs kondigde Tine Priem, die al jaren de rol van Tamara vertolkt in 'Thuis', aan dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Maar helaas heeft de 35-jarige nu niet zo'n goed nieuws te melden over haar zwangerschap.

Tine Priem vormt al jaren een koppel met haar partner Tom. Op 31 juli 2020 gaven ze elkaar het jawoord. In februari maakte de 'Thuis'-actrice bekend dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje samen.

Ondertussen is Tine Priem 20 weken zwanger. Normaal gezien wordt haar eerste kindje dus midden augustus geboren. Maar helaas kampt de actrice ook met een vervelend zwangerschapskwaaltje.

Last

"Ondertussen ben ik 20 weken zwanger en sinds eind vorige week last van pijn in mijn onderrug", schrijft de 'Thuis'-actrice op haar Instagram Stories. Daarom roept ze ook de hulp in van haar volgers. "Iemand die goede tips heeft om dit tijdelijk te verhelpen? Ik kan pas vrijdag naar de osteopaat", klinkt het.

'Thuis'-actrice Tine Priem deelt slecht nieuws over haar zwangerschap
Instagram Stories (@tinepriem)
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws