Tine Embrechts heeft het moeilijk met haar vier zonen: "Dat wringt" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tine Embrechts heeft het moeilijk met haar vier zonen: "Dat wringt"

Tine Embrechts heeft het moeilijk met haar vier zonen: "Dat wringt"

Tine Embrechts (48) is de trotse mama van vier zonen: Maurice (6), Gaston (8), Emilio (17) en Luis Oscar (20). Maar met twee verschillende generaties onder één dak wonen, is allesbehalve simpel. Dat vertelt de actrice deze week in Story.

Tine Embrechts had al twee zonen - Emilio en Luis Oscar - uit haar huwelijk met haar ex-man Roman Santos toen ze Guga Baúl leerde kennen. Met hem kreeg ze nog twee zoontjes, Gaston en Maurice. En dat leeftijdsverschil is niet altijd evident.

"Dat is heel boeiend maar niet altijd even makkelijk", vertelt Tine in Story. "Luis Oscar werkt in de muziekwereld, maar woont nog thuis. En Emilio zit in het zesde middelbaar. Die zoekt zijn weg wat in het leven. De oudsten trekken hun plan, maar soms voel ik me wel schuldig dat ik zo weinig tijd heb voor hen", bekent de actrice.

Samen op reis

"De kleintjes hebben nog meer aandacht en zorg nodig. Dat is logisch maar dat wringt soms", aldus Tine. "Je wil als moeder gewoon graag dat dat één grote gezellige bende is, maar door die twee generaties lukt dat moeilijk." Samen op reis gaan is bijvoorbeeld geen evidentie.

"Maar goed, afgelopen zomer hebben we voor het eerst een grote reis gemaakt met z'n allen en daar had ik het gevoel dat al mijn kinderen, mijn partner Laurent (de echte naam van Guga Baúl, red.) en ik ook, gelukkig waren. Dat deed me enorm veel deugd. Dus we komen er wel", besluit de actrice.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws