Tinne Oltmans en Oscar Willems hebben bijzonder nieuws over volgende stap Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tinne Oltmans en Oscar Willems hebben bijzonder nieuws over volgende stap

Tinne Oltmans en Oscar Willems hebben bijzonder nieuws over volgende stap

In ‘Lisa’ vormen Tinne Oltmans en Oscar Willems al een hele tijd een prachtig koppel. Een getrouwd koppel zelfs ondertussen. Die gevoelens waren blijkbaar niet helemaal gespeeld, want ook naast de set is de vonk overgeslagen. Maar zijn ze ook in het echte leven al klaar voor de volgende stap?

Op het einde van het vorige seizoen van de telenovelle zagen we Lisa (Tinne Oltmans) en Jonas (Oscar Willems) eindelijk in het huwelijksbootje stappen. Maar ook in het echte leven kregen de acteurs vlinders. Dat raakte afgelopen zomer bekend. Al houden ze hun relatie strikt privé.

Daarom was Tinnes Instagramverhaal nu extra opvallend. Ze plaatst een foto van een bruid en doet een erg bijzondere oproep. “Op zoek naar een trouwfotograaf”, laat ze haar volgers weten. Dat roept natuurlijk heel wat vragen op. Gaan ze Ella Leyers en Rik Verheye achterna en kiezen ze voor een snelle verloving?

Nee dus. Tinne wil meteen elk mogelijk misverstand uit de weg gaan. “En nee, ik ga niet trouwen”, voegt ze er voor alle duidelijkheid aan toe. Het lijkt erop dat de tortelduifjes dus nog niet meteen aan trouwen denken.

Bron: Instagram Stories

Tinne Oltmans en Oscar Willems hebben bijzonder nieuws over volgende stap

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws