Verdwijnt Yoko voorgoed uit 'Familie'? Actrice Cyra Gwynth onthult zelf het antwoord Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Verdwijnt Yoko voorgoed uit 'Familie'? Actrice Cyra Gwynth onthult zelf het antwoord

Verdwijnt Yoko voorgoed uit 'Familie'? Actrice Cyra Gwynth onthult zelf het antwoord

Verdwijnt Yoko uit 'Familie'? Met die vraag blijven veel kijkers achter na de aflevering van gisteren. Zo pakte ze haar boeltje na de relatieproblemen met Cédric (Yanni Bourguignon). Maar actrice Cyra Gwynth, die vorig jaar nog uitgeroepen werd tot het populairste personage, heeft goed nieuws voor de fans.

De actrice zal namelijk niet voorgoed verdwijnen uit de reeks. De afgelopen twee maanden trok Cyra Gwynth naar de Filipijnen. Daardoor moesten de makers op zoek gaan naar een verhaallijn om haar even uit de reeks te schrijven.

Intussen is de actrice ook terug van haar reis. "Ik ben net terug en het was een droom", vertelt de Cyra bij HLN Showbits. "Ik heb er mijn familie bezocht, maar ook opgetreden, getalenteerde artiesten ontmoet en deelgenomen aan studiosessies", legt ze uit.

Niet definitief

Maar ondertussen staat ze al opnieuw op de set van 'Familie'. "Mijn personage verdwijnt dus niet definitief uit de serie. De kijker zal me zelfs geen twee maanden moeten missen", aldus Cyra. En daar zullen de fans bijzonder blij mee zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws