Zangeres haalt zwaar uit naar Regi Penxten: ook de fans uiten massaal kritiek op de dj Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zangeres haalt zwaar uit naar Regi Penxten: ook de fans uiten massaal kritiek op de dj

Zangeres haalt zwaar uit naar Regi Penxten: ook de fans uiten massaal kritiek op de dj

Regi Penxten krijgt het zwaar te verduren op sociale media. Zo zijn veel fans er niet over te spreken dat de dj Olivia Trappeniers helemaal lijkt vergeten te zijn.

Het waren enkele opvallende momenten in 'Liefde voor Muziek'. Zo koos Regi niet één, maar twee keer voor Pauline Slangen om een nummer te brengen tijdens de show. Eén keer brachten ze een cover van Laura Tesoro en tijdens de eerste aflevering draafde Pauline ook al op naast Jaap Reesema voor Regi's megahit 'Kom wat dichterbij'.

Maar dat Pauline Slangen en niet Olivia Trappeniers, de originele zangeres van 'Kom wat dichterbij', kwam opdraven, zorgde voor heel wat boze reacties bij de fans. "Wat is er met Olivia gebeurd? Dit had zij toch moeten zingen!", "Ik mis Olivia, die Pauline is ineens overal precies" en "Het is goed gezongen door Pauline, maar dit blijft toch beter met Olivia", klinkt het onder meer.

Heel spijtig

Meteen zei het management van Olivia dat de zangeres hier zelf geen problemen mee heeft en dat er geen ruzie is met Regi. Toch blijkt nu dat Olivia heel wat van de boze reacties geliket heeft. Bovendien zou een deelname aan 'Liefde voor Muziek' de carrière van de zangeres ook opnieuw een boost hebben kunnen geven want haar laatste songs hebben helaas geen potten gebroken. En dat lijkt haar manager ook te beseffen. "Het is heel spijtig dat ze niet gevraagd werd om mee te zingen. Die hit is nochtans mede door haar ontstaan", klinkt het.

Populair

Laatste nieuws