Zeer triest nieuws over Maaike Cafmeyer: "Betrokken bij zwaar auto-ongeval" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zeer triest nieuws over Maaike Cafmeyer: "Betrokken bij zwaar auto-ongeval"

Zeer triest nieuws over Maaike Cafmeyer: "Betrokken bij zwaar auto-ongeval"

Maaike Cafmeyer (50) is deze week te gast in 'Sergio over de grens'. Daarin vertelt de actrice ook over het zware auto-ongeval waar haar ouders bij betrokken waren toen ze nog een prille twintiger was.

"Mijn vader werd verblind door tegenlicht waardoor hij door het rood reed. Niet veel later zijn ze onder een betonmixer terechtgekomen", vertelt de actrice aan Sergio Herman in 'Sergio over de grens'.

Gelukkig liep alles uiteindelijk goed af. "Mijn vader heeft lang op intensieve zorgen gelegen, alles was kapot. Maar hij is er wel weer bovenop gekomen", aldus de actrice. Ook haar moeder was redelijk snel weer beter. Maar door het zware auto-ongeval van haar ouders durfde Maaike jarenlang niet zelf met de auto te rijden.

Levend spoorboekje

Zo behaalde ze pas enkele jaren geleden haar rijbewijs. "Op een bepaald moment ben je het ook gewoon beu dat je afhankelijk bent van andere mensen. Ik was een levend spoorboekje, ik kende alles van de treinen vanbuiten", aldus Maaike. En zo overwon ze haar angst. "Het ergste waren de vrachtwagens, dus daar ben ik dan veel naast gaan rijden." Sergio vindt het alvast fantastisch dat ze het uiteindelijk gedurfd heeft. "Dat is zo, en het is ook echt superfijn", besluit Maaike.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws