Zita Wauters verbluft iedereen met ongelooflijk nieuws: "Eerste keer ooit dat dit gebeurt"

230612zitawautersinstagram
Zita Wauters heeft na haar job als reporter bij 'Zomerhit' opnieuw een belangrijke baan beet. Zo krijgt de 19-jarige dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser een zeer belangrijke rol tijdens 'De Warmste Week'.
Zita wordt namelijk 'Vlambassadeur'. Zo wil Zita proberen om zoveel mogelijk mensen in Vlaanderen en Brussel ervan te overtuigen een vlammetje op te spelden voor 'De Warmste Week'. Dat heuglijke nieuws maakte Zita zopas zelf bekend via haar Instagrampagina.
"Ik mag dit jaar de allereerste 'VLAMBASSADRICE' ooit zijn voor 'De Warmste Week'! Ik kijk er enorm naar uit en hoop mijn steentje te kunnen bijdragen ... Ik draag alvast dit waakvlammetje om de 287 projecten van 'De Warmste Week' te steunen. Het is mijn taak om te zorgen dat iedereen in Vlaanderen en Brussel een vlammetje draagt. Ik hoop dat we met zoveel mogelijk mensen samen kunnen vlammen, voor een veilige en warme plek voor jongeren, want iedereen verdient het om op te groeien zonder zorgen!", klinkt het.

"Zo trots"

Heel wat mensen willen Zita dan ook feliciteren. "Zalig! Jij gaat dat fantastisch doen!", schrijft een volger. "Wauw, proficiat en heel veel succes!", klinkt het bij een andere fan. Haar mama Valerie De Booser is dan weer apetrots op haar dochter. "Zo trots op jou. Zo’n mooi project steunen als jongste van de hoop", schrijft zij bij het Instagrambericht.