"Zo lief": Rik Verheye doet alle harten smelten met prachtige kiekjes met zijn kersverse vlam

230913rikverheyemanoninstagram
Heel lang heeft het niet geduurd na zijn veelbesproken breuk met Ella Leyers (35), maar Rik Verheye (36) heeft het liefdesgeluk opnieuw gevonden. Dat geluk schreeuwt hij van de daken met enkele vertederende beelden met zijn nieuwe vlam Manon.
Het is een bewogen liefdesjaar geweest voor Rik Verheye. Vorig jaar in september raakte zijn relatie met Ella Leyers nog bekend. Amper drie maanden verder waren de tortelduifjes al verloofd. Helaas kwam er nog eens drie maanden later al een einde aan hun sprookje. Intussen zijn we een halfjaar verder en heeft de ‘Nonkels’-acteur de breuk duidelijk al verwerkt.
Deze zomer vond hij de liefde bij de zeven jaar jongere Manon. De West-Vlaamse werkt als cabin attendant bij Brussels Airlines, maar doet vooral Rik Verheye zweven. Het koppeltje besloot eerst in alle rust van elkaar te genieten, maar intussen schreeuwen ze de liefde van de daken. Op Instagram delen de tortelduifjes een reeks wondermooie foto’s, van hun eerste reisje samen en van iets dichter bij huis.

Vrouwtje

“Jij”, schrijft Manon met een hartje onder de kiekjes. “Vrouwtje”, reageert Rik op zijn beurt. De twee hebben duidelijk niet alleen elkaars harten veroverd, maar ook die van hun volgers. “Oooh, jullie”, “Zo lief”, “Jullie verdienen dit”, “Two happy kiddo’s”, “Cuties” en “Wat een schattigaards”, moeten ze besluiten in de comments.