Bedrog in België-Italië gaat wereld rond: "Goal moest afgekeurd worden" (VIDEO) voetbal
voetbal

Bedrog in België-Italië gaat wereld rond: "Goal moest afgekeurd worden" (VIDEO)

Bedrog in België-Italië gaat wereld rond: "Goal moest afgekeurd worden" (VIDEO)

Er was na België-Italië heel wat te doen over de manier waarop de Rode Duivels werden afgetroefd door de Italianen. Maar ook en vooral over de manier waarop het eerste doelpunt viel.

Want vlak voor de 0-1 van Barella was er een incident met Ciro Immobile. Na eerst een duel met Thomas Vermaelen en vervolgens Jan Vertonghen ging de Italiaanse spits kermend en schreeuwend neer en bleef hij als vermoord liggen.

Maar toen enkele seconden later het doelpunt van zijn ploegmaat viel, keek hij geniepig rond zich, sprong hij recht en ging meteen meevieren met de rest van het team. Een flink staaltje commedia dell'Arte.

Maar waar vooral de Italianen dat amusant vonden, werd Immobile op sociale media door zowat alle andere voetballiefhebbers uitgespuwd. Schandalig was het woord dat het meest viel en sommigen opperden zelfs dat de goal had moeten afgekeurd worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws