Na pijnlijke relatiebreuk: OIivier Deschacht krijgt opnieuw bijzonder slecht nieuws te horen voetbal
voetbal

Na pijnlijke relatiebreuk: OIivier Deschacht krijgt opnieuw bijzonder slecht nieuws te horen

Na pijnlijke relatiebreuk: OIivier Deschacht krijgt opnieuw bijzonder slecht nieuws te horen

Het zit de laatste tijd niet mee voor Olivier Deschacht. Na zijn pijnlijke breuk met de 15 jaar jongere Bo Praet heeft hij nu ook bijzonder slecht nieuws te horen gekregen van de Belgische voetbalbond.

Zo heeft hij zopas zijn ontslag gekregen van de Belgische voetbalbond. Dat meldt Het Nieuwsblad. Deschacht was de aflopen jaren aan het werk als assistent van de Jonge Duivels. Eerder nam de voetbalbond ook al afscheid van verschillende andere (assistent-)bondscoaches.

De voetbalbond moet namelijk zoveel mogelijk te besparen. En dat betekent dus ook einde verhaal voor Olivier Deschacht. Daarnaast mogen de leden van de technische staf geen televisiewerk meer doen. Dat was ook een probleem voor Deschacht.

Slechts één assistent

In de toekomst zullen de beloften slechts met één assistent werken. Dat wordt naar alle waarschijnlijkheid Thomas Buffel. Hij was ook al assistent onder de vorige bondscoach Jacky Mathijssen. Vorige week raakte al bekend dat Gill Swerts de fakkel overneemt van hem.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws