Peter Vandenbempt bijzonder hard voor Belgische club: "Het is alarmfase rood" voetbal
voetbal

Peter Vandenbempt bijzonder hard voor Belgische club: "Het is alarmfase rood"

Peter Vandenbempt bijzonder hard voor Belgische club: "Het is alarmfase rood"

Het is crisis bij Club Brugge. Na hun nederlaag tegen Standard verloor blauw-zwart afgelopen zaterdag ook op Kortrijk. Peter Vandenbempt is dan ook allesbehalve mals voor Club Brugge en coach Ronny Deila.

Door hun nederlaag tegen Kortrijk behaalt Club Brugge momenteel slechts 16 op 33. En dat is hun slechtste competitiestart in maar liefst 40 jaar tijd. Het ziet er dan ook helemaal niet goed uit voor blauw-zwart.

Peter Vandenbempt had het bij Sporza ook over de slechte prestatie van Club. "Dit is toch een redelijk dood elftal. Er is al veel gepraat en gewerkt de voorbije weken. Daarom is die nederlaag tegen Kortrijk, denk ik, een extra grote teleurstelling", aldus de sportjournalist.

Lelijk vallen

"Het geluk van Deila is dat Club Brugge vorig jaar al 3 trainers heeft gehad, dat heeft uiteindelijk ook niet gewerkt. Dus, daar zou ik toch nog even mee wachten. Dat hebben ze daar bij Club Brugge ook wel geleerd. Maar het is wel alarmfase rood, zowel voor Club Brugge als voor Deila", aldus Vandenbempt.

"Want de komende 2 weken kan Club Brugge nog heel lelijk vallen in de competitie tegen Antwerp, dat ook een beetje in een moeilijke periode zit, maar vooral tegen Union, donderdag Europees tegen Lugano en in de Beker op het Kiel tegen Beerschot, dat in 1B best wel goed bezig is. Dringend herpakken, is de boodschap voor Club Brugge", besluit hij.

Populair

Laatste nieuws