"Thorgan Hazard heeft beslissing genomen over transfer naar Anderlecht" voetbal
voetbal

"Thorgan Hazard heeft beslissing genomen over transfer naar Anderlecht"

"Thorgan Hazard heeft beslissing genomen over transfer naar Anderlecht"

Vandaag is Deadline Day. Onder meer Anderlecht zou graag enkele transfers realiseren. Zo hebben ze hun oog ook laten vallen op Thorgan Hazard.

Thorgan Hazard zit al een tijdje op een zijspoor bij de Duitse topclub Borussia Dortmund. Anderlecht heeft alvast zijn interesse getoond, en ook Hazard zelf zou bereid zijn om naar paars-wit te gaan. "In de entourage van Thorgan Hazard valt te horen dat de 30-jarige Rode Duivel openstaat voor een overstap naar Anderlecht", schrijft Het Laatste Nieuws.

Momenteel is Anderlecht ook de enige optie voor Hazard. Hij zit namelijk in zijn laatste contractjaar bij Borussia Dortmund. Bovendien wil Anderlecht hem zekerheid bieden. Zo kan Hazard een contract voor vier seizoenen tekenen. Al zal hij wel flink wat minder verdienen dan de jaarlijkse 5 miljoen euro bruto bij Dortmund.

Nog geen akkoord

Momenteel zouden Borussia Dortmund en Anderlecht gesprekken voeren over Thorgan Hazard. Gisterenavond kwam het alvast niet tot een akkoord. Maar als Hazard graag nog eens in aanmerking wil komen voor een EK-selectie, dan kiest hij het best voor zekerheid en dus voor paars-wit.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws