Thorgan Hazard niet te spreken over zijn start bij Anderlecht: "Mag ik eigenlijk niet zeggen" voetbal
voetbal

Thorgan Hazard niet te spreken over zijn start bij Anderlecht: "Mag ik eigenlijk niet zeggen"

Thorgan Hazard niet te spreken over zijn start bij Anderlecht: "Mag ik eigenlijk niet zeggen"

Thorgan Hazard tekende op de valreep bij Anderlecht. Afgelopen weekend speelde hij ook voor het eerst mee bij paars-wit, al mocht hij niet starten aan de wedstrijd.

Thorgan Hazard moest tijdens de match tegen Kortrijk op de bank beginnen. En dat vond hij zelf bijzonder jammer. "Eigenlijk hoopte ik aan de wedstrijd te beginnen. Maar ik begrijp de keuze van de coach en de hele staf. Rustig beginnen en me beetje bij beetje brengen", reageerde Hazard na de match.

"Toch heb ik altijd zin om te starten", ging hij verder. "Het was inderdaad geen cadeau om in te vallen net na een tegengoal en rode kaart maar we kwamen erin om een doelpunt te maken en dat lukte", aldus de Rode Duivel.

"Blij zijn met punt"

Hazard kan uiteindelijk ook leven met het gelijkspel. "We zijn gekomen om te winnen. Maar als je naar het scenario van de wedstrijd kijkt, moeten we blij zijn met een punt. Al mag ik dat eigenlijk niet zeggen", aldus Hazard.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws