Tobias en Grace uit 'Big Brother' hebben geweldig nieuws te melden voetbal
voetbal

Tobias en Grace uit 'Big Brother' hebben geweldig nieuws te melden

Tobias en Grace uit 'Big Brother' hebben geweldig nieuws te melden

Het was even stil rond hen, maar dankzij enkele goeie speurneuzen is er weer nieuws over Tobias en Grace. De twee groeiden naar elkaar toe in het 'Big Brother'-huis.

Tobias en Grace werden uitermate goede vrienden en er kwamen zelfs gevoelens in het spel. Ze spraken evenwel af om geen relatie te beginnen in het huis en het na hun avontuur verder uit te zoeken.

Aandachtige kijkers hebben nu ontdekt dat het klaarblijkelijk goed gaat tussen de twee. Donderdag postte Grace een beker van Burger King en haar handtas op Instagram Stories. Aandachtige volgers hadden die handtas echter ook gezien op een foto van Tobias.

"Jullie zijn echt niet normaal", reageerde Grace lachend. Ze ontkent het dan ook niet. "Het feit dat tobias en Grace samen in scheveningen maakt mij zo gelukkig", reageert iemand. Waarna Grace zegt: "Komt goed". Als dat geen goed nieuws is. Zouden de twee al een koppel zijn?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws