Vader van Thibaut Courtois haalt vernietigend uit naar Eden Hazard

news
Thierry Courtois, de vader van onze nationale doelman Thibaut, heeft vernietigend uitgehaald naar Eden Hazard. Courtois senior vindt het not done dat Hazard woensdagavond na de Champions League-uitschakeling van Real Madrid grapjes stond te maken met de Chelsea-spelers.
"Het is echt niet slim van Eden om dat te doen", vertelt papa Courtois in HLN Sportcast. "Waarschijnlijk heeft hij er niet echt over nagedacht en zich meteen over het resultaat van de wedstrijd gezet. Maar zo’n beelden zijn pijnlijk voor de supporters."
"Als je een speler twee minuten na de uitschakeling ziet lachen... Dat is onprofessioneel tot en met", benadrukt Courtois. "Of dit een staartje zal krijgen? Als hij in de komende vier matchen Real de titel nog kan schenken, wordt alles misschien vergeten en vergeven."
Hoe dan ook kan dit niet zonder gevolgen blijven, vindt de vader van Thibaut Courtois. "Kapitein Ramos - of iemand anders - zal hem er alleszins moeten over aanspreken", klinkt het duidelijk.

"Excuses zullen niet helpen"

Ook Marc Degryse vindt dat Hazard een fout heeft gemaakt. "Woensdag heeft Hazard op en naast het veld geen punten gescoord. De Real-supporters wachten al twee jaar op de beste Hazard. Als hij nog aanvaard wil worden, zal hij een goed seizoenseinde moeten spelen."
"Excuses zullen niet helpen, presteren is de enige oplossing. Hij heeft ook geluk met Zidane als coach, die hem de handen boven het hoofd houdt. Een fanatiekeling als Conte zou dit niet pikken. Bij een trainerswissel is het over voor Hazard in Madrid", besluit Degryse.