Frank Duboccage ziet verandering op weerkaarten: "Dan komen de buien dichterbij" Weer
Weer

Frank Duboccage ziet verandering op weerkaarten: "Dan komen de buien dichterbij"

Frank Duboccage ziet verandering op weerkaarten: "Dan komen de buien dichterbij"

Het weer blijft uitermate zonnig. Dat zal zo nog de hele week zijn. Dat zegt Frank Duboccage, die toch een kleine verandering opmerkt op de weerkaarten."

"Er bevinden zich hogedrukgebieden ten noorden van ons land", legt Duboccage uit op VTM. "Lagedrukgebieden met het slechte weer bevinden zich ten zuiden van ons. Wij genieten van een noordoostelijke stroming, waardoor de zon alle kansen heeft om te schijnen. Morgen wordt een zonovergoten dag, met eventueel in de namiddag een paar stapelwolken. Dat zijn details. Zondag zou het zelfs een prachtige dag worden. De temperaturen gaan zelfs iets omhoog, richting 23 of 24 graden."

"Ook volgende week verandert er niets", benadrukt de weerman. "Dat hogedrukgebied beschermt ons nog altijd. Al zien we wel in het tweede deel van de week dat de buien toch wat dichterbij komen. Voorlopig komen ze nog niet tot bij ons. Ook dan zal het droog blijven en bovendien kan het dan nog wat warmer worden. Donderdag en vrijdag zouden weer zonovergoten dagen worden, met maxima tot zelfs 26 graden."

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws