HET WEER - Dan krijgen we weer pittige buien en onweer Weer
Weer

HET WEER - Dan krijgen we weer pittige buien en onweer

HET WEER - Dan krijgen we weer pittige buien en onweer

Na een ochtend van oplossende nevel en mist kondigt de dag gedeeltelijk bewolkt weer aan. In de namiddag kunnen er enkele buien ontstaan ten zuiden van Samber en Maas, met een mogelijke uitbreiding elders in de late namiddag. Temperaturen variëren tussen 13 graden in de Hoge Ardennen en 17 à 18 graden in Vlaanderen, terwijl een zwakke wind uit het zuidwesten waait, matig lokaal ten zuiden van Samber en Maas en matig uit noordoost aan zee.

Vanavond en vannacht blijft het wisselend bewolkt met kans op geïsoleerde buien en mogelijk nevel of mistbanken, vooral in hogere gebieden. Temperaturen dalen tot 6 graden in de Hoge Ardennen en 10 à 11 graden elders, met een zwakke wind uit het zuidoosten of veranderlijke richtingen.

Morgen brengt perioden van regen of pittige buien, met mogelijk onweer en temperaturen tussen 13 graden in de Hoge Venen en 15-18 graden elders. De wind begint zwak, later matig, uit oost tot zuidoost en draait naar zuidwest.

Dinsdag start met veel bewolking en regen, maar klaart geleidelijk op in de namiddag, vooral in het westen en centrum. Temperaturen variëren van 13 tot 17 graden bij een matige wind uit het noorden.

Woensdag blijft overwegend droog met veel wolken maar weinig neerslag. Temperaturen liggen tussen 14 en 18 graden bij een zwakke tot matige noordelijke wind.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws