Sabine Hagedoren voorspelt erg koud en nat weer: "Maar vanaf dan krijgen we zonnige en droge periode" Weer
Weer

Sabine Hagedoren voorspelt erg koud en nat weer: "Maar vanaf dan krijgen we zonnige en droge periode"

Sabine Hagedoren voorspelt erg koud en nat weer: "Maar vanaf dan krijgen we zonnige en droge periode"

Vandaag en morgen laat de herfst zich nog goed voelen, maar daarna gaan we richting mooier weer. Dat vertelt VRT-weervrouw Sabine Hagedoren.

"Vandaag trekt er een storing van west naar oost waardoor we heel wat regen over ons heen krijgen. Ondertussen staat er ook redelijk veel wind. Het blijft vandaag dus wisselvallig. Het wordt ook koeler, met 19 graden", aldus Hagedoren.

"Vrijdag wordt het nog wat koeler, dan krijgen we slechts 17 graden, met her en der een bui en misschien lokaal een onweer. Maar tegen het weekend stijgt de luchtdruk en dat bekent niet alleen droog weer, maar ook dat de zon er steeds meer doorkomt", vertelt de VRT-weervrouw.

Droog en zonnig

"Zaterdagochtend krijgen misschien nog een lokale bui, maar daarna gaan we een droge periode krijgen. Het blijft wel koel met 17 graden. Maar daar komt verandering in. Tegen zondag zitten we aan 19 graden en tegen begin volgende week gaan we dan opnieuw naar die aangename 22 graden. Op dinsdag zelfs richting 23 graden of meer, en dat dan ook met de zon erbij."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws