Sabine Hagedoren waarschuwt voor erg hoge temperaturen: "Dan wordt het tropisch warm" Weer
Weer

Sabine Hagedoren waarschuwt voor erg hoge temperaturen: "Dan wordt het tropisch warm"

Sabine Hagedoren waarschuwt voor erg hoge temperaturen: "Dan wordt het tropisch warm"

VRT-weervrouw Sabine Hagedoren kondigt een erg warm weekend aan. Vandaag kan er een lokale bui vallen, ook zondag komt er misschien onweer.

"Het onweerachtige gaat iets meer in onze weerkaarten sluipen", vertelt Hagedoren. "Dat is vandaag het geval en overmorgen het geval voor het zuidoosten van ons land. Bij ons blijft het wel overwegend droog. Tegen zondag zouden we wel kans hebben op onweersbuien. De wind komt dan uit oostelijke en zuid-oostelijke hoek. Het wordt dan nog warmer. In het weekend zal het puffen worden."

"De zon gaat vandaag dus geregeld komen piepen, maar af en toe schuiven de wolken er wel voor", vertelt Hagedoren. "Later op de dag krijgen we mogelijk over het oosten van het land lokaal een bui vallen. We halen 25 graden. Donderdag krijgen we nog meer afwisseling tussen zon en wolken. Dan krijgen we temperaturen rond 26 graden in het centrum van het land. Vrijdag zitten we al aan 27 graden. Zaterdag wordt het tropisch warm, met plaatselijk 30 graden. Ook zondag zit de kans op 30 graden er wel in.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws